Synes forslaget fra Brit H. om Mikael Nemi er godt. "Populærmusikk fra Vittula" er iallefall sprelsk nok.

Ellers kan jeg, med fare for å bomme totalt på din litterære smak, anbefale Vigdis Hort sin bok "Hjulskift". Hun har egentlig aldri vært noen favoritt hos meg, men denne boka plukket jeg opp på en flyplass i desperasjon over å mangle lesestoff. Og mens jeg leste, tok jeg meg i at jeg flere ganger måtte le høyt. Samtidig får den deg til å gå litt inn i egne fordommer og holdninger. Flere miljøbeskrivelser der er tatt veldig på kornet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du har nok rett i at Vigdis Hjort ikke er helt min greie. Jeg har tittet litt i Hjulskift og må nok innrømme at vi ikke ler av de samme tingene. Men humor er jo svært individuelt. Og det er egentlig ikke direkte humoristiske bøker jeg er på jakt etter. Mer den gode og varme følelsen god litteratur kan gi, uten at den fokuserer kun på begredeligheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethCathrine PedersenKirsten LundAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen N