Jeg skulle ha nevnt Nygårdshaug. Til tross for dommedagsprofetier (i bl.a. Himmelblomsttreet) og bestialiteter (i for eksempel Nullpluss), så har han mange varme og herlige fortellinger fulle av glede over livets finurligeter. Klokkemakeren er et godt eksempel. 10-binds serien om Drum og Skarphedin Olsen er også full av livsglede, mat og vin. Slikt skulle vi hatt mer av!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg setter også stor pris på Nygårdshaugs sans for å forbinde livsglede med mat og vin :) For ikke lenge siden leste jeg, Muriel Barbery - Smaken, en herlig bok om mat og livet. Vet ikke om den har kommet ut på norsk ennå men den kommer eventuelt snart. Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så sant så sant!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn S