Et av disse nesten umulige valgene. Jeg pleier å sende ut høstlista til de fleste forlagene som julegavetips til familie og venner sånn i midten av november for å la dem koordinere sine innkjøp. :)

Men altså, om jeg skal velge bare én, så lurer jeg på om det må være homseforfatter Skråmestø sin nye roman Familiejuvelene, som kommer på Oktober forlag. Det er visst en slags oppfølger til Tårer i champagnen, som jeg fant usedvanlig fornøyelig.

Jeg vet i hvert fall at jeg ikke skal kjøpe Knausgårds bind 6. Da må jeg i så fall gå mot alle mine prinsipper og lese bind 1-5 først.

For øvrig et tips til alle dere som lurer på hvilken bok dere skal kjøpe. Det må selvsagt bli Aldebaran :)))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Der satte jeg boka di på ønskelista mi ;o))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var lurt :-) Har lest boka og den er veldig bra :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var da særdeles hyggelig. Håper ikke det blir eneste boka du kommer til å lese i høst. Og så håper jeg på en ærlig tilbakemelding her inne. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det skal du få. Jeg har flere bøker på ønskelista mi nå, så din bok blir nok ikke den eneste, nei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe...perfekt tråd til å markedsføre egen bok ;p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selvsagt. :) Må gjøre hva jeg kan, vet du.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn S