Denne boken har jeg forsøkt å lese to ganger tidligere, og etter all omtalen av den norske oversettelsen tok jeg sats på nytt. En svært brutal bok med, eh, treffsikre natur- og landskapsskildringer. Språket var til tider svært krevende, så jeg har nok gått glipp av en del innhold og nyanser i teksten. Jeg ønsker meg derfor den norske oversettelsen til jul.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leste en annen utgave, på engelsk...stort sett av nysgjerrighet på forfatteren og tids/tema skildringen. Han skriver godt, men ellers kan jeg ikke si tema og persongalleri gir meg særlig "feelgood-lese-følelse".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal