Fikk en plutselig lyst å blande meg inn her fordi denne diskusjonen mellom deg og Ellen, evt deg, Rune, inne i denne tråden er et underlig skue. Ditt akademiske språk vil nok "skremme" noen her. Du har begitt deg inn på et område hvor,det for meg, ser ut som "kulturen" for formulering og språk er litt mer jordnær enn det du utøver;) Selvfølgeligheten i å skrive som en ønsker er ikke alltid så selvfølgelig. Tenker at "å kjenne sitt selskap" er et viktig premiss for å kunne delta på lik linje. Ønsket om å briljere er sikkert ikke intensjonen, men det kan oppfattes sånn.

Et vennlig råd fra en som verken har studert litteratur eller filosofi, men forsøker å henge med så godt hun kan.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Et fint innspill: Spørsmålet kan jeg stille meg selv, og jeg stiller det stadig vekk. Skal jeg la vær? Ønsker dere at min stemme forstummer? spør jeg tilbake. Briljans. Det motsatte i herkserskalaen er f. eks å kalle meg nedlatende. Hva med takhøyden? Du snakker på vegne av et flertall Ann Christin, og det er klart at dere kan rydde all akademisk tale ut av dette forumet om dere ønsker. Men å tro at jeg skriver for å briljere (akkurat den troen sitter dypt i er jeg redd) er jo merkelig. Jeg skriver for å bli forstått (så er det sagt). Men takk for de vennlig råd Ann Christin!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skrev vel ikke at du skrev for å briljere,men at du kunne oppfattes sånn. Oppfatter Bokelskere som et "samfunn" hvor takhøyden er stor og det finnes folk av alle slag, høyakademiske og selvlærte. "Alle skal få"- som det heter :), men noen ganger må en moderere seg.. Det gjelder selvsagt andre veien også; jeg synes for eksempel diskusjoner på høyt plan er interessante å lytte til eller som her - lese. Av og til deltar jeg. Er fremmedordene mange og den akademiske ordføringen høy, prøver jeg å legge listen der ( Får det ikke alltid til, men jeg lærer av det).

Du har sikkert veldig mye å tilføre her i forumet og jeg håper du fortsetter med det, men kjenn ditt publikum, slik at du ikke snakker over hodet på dem;) For i bunn og grunn handler det vel om å nå frem med et budskap..

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

TheaHilde H HelsethCathrine PedersenKirsten LundAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleser