... og jeg er helt overbevist om at en amerikansk filmatisering vil være helt annerledes enn den russiske... og jeg gleder meg till den også... får ikke nok av den romanen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt annerledes ja, det tror jeg vi kan anta, kanskje ikke engang bedre eller verre, bare annerledes :)

Med fare for å bevege med (enda mer) off-topic, så minner dette meg om at jeg har fått tak i både den amerikanske (1956) og den sovjetiske (1967) filmatiseringen av Krig og Fred, som jeg gleder meg veldig til å få sett! Blir veldig spennende å finne likheter og ulikheter (utover at den sovjetiske er dobbelt så lang..)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vil veldig gjerne høre hva du mener om begge - alltid spennende med forskjellige filmatisering ...og ekstra spennende når det er to så veldig forskjellige kulturer. Helt enig i kommentaren - bare annerledes;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård Støre