Gjesp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Etter denne hypen tror jeg at jeg må gi hvertfall første bind en sjanse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvor langt er du kommet? Du må krysse to-trehundre sider før man kommer over det der.. Veldig glad jeg ikke ga opp, for nå er det underverker. Etter det er alt bare bra når man er vant, og de siste to hundre og bind to er fantastisk.

Men det er igjen noe jeg gjør selv om jeg ikke liker ei bok etter femti-hundre sider, og det er å legge den fra meg. Så jeg hadde ikke bitt på min egen mening her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har nok ikke gitt den helt opp ennå. Hadde den på pensum på lit.vit., men kom aldri gjennom mer enn de første tjue sidene, tror jeg. Men den står fortsatt i hylla, og jeg skal nok gi den en ny sjanse en gang. Det må jo være en grunn til at den er blitt stående som en klassiker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm. Fikk dessverre aldri "fantastisk"- følelsen, så bind 2,3,4,5,6... får foreløpig stå i fred for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He, he. ZZZZZZ

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina