Aldri har jeg lest noe så gripende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Veldig fint og inspirerende å høre for en som ennå ikke har lest den! Fint at det ikke bare er en intellektuell bragd å lese den! ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har bare lest enern ennå - men den overrasket meg umåtelig: for den var jo ikke tung og vanskelig tilgjengelig, jo! En passasje med to gamle tanter og en vinkasse-presang var sågar reinspikka komedie! Jeg hadde som du, Ellen, trodd at å lese Proust = intellektuell bragd. Så ble jeg i stedet kjempebegeistret, og var 100 % innstilt på å lese resten. Jeg begynte å kjøpe inn flere av bindene (hadde ikke våget å anskaffe mer enn bind I i første omgang, jeg trodde jo egentlig at dette ville bli altfor tung materie...) Men dermed slo visst "pliktlesings-vegringen" min inn, eller "serie-vegringen", eller hva det nå var: jeg kom aldri i gang med toer'n, det var så mye annet som jeg også ville lese... Men jeg skal videre altså, for ener'n var som sagt knallbra OG "lettlest"! Det er bare det at nå føler jeg at jeg må lese bind I på nytt for å bli klar for bind II igjen...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så fint, - for meg;) Nå skal jeg skyndte meg å legge den inn på "Skal lese", - før jeg glemmer det!:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Velkommen inn i varmen!Proust er fantastisk og unik, og er det ikke deilig å vite at du har mange hundre sider igjen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, Proust - all hans litteratur og all litteratur om han er bare helt fascinerende, det har i hvert fall gitt meg en livslang hobby blant mange andre hobbyer, det fører vel til at jeg selv må begynne å lete etter min tapte tid, he,he. Mitt siste om-Proust innlegg .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for at du deler din blogg med oss! Det var den som fikk meg til å begynne å lese Proust. Har foreløpig bare lest bind 1, med det skal bli flere :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takker for det...det blir jo et nokså smalt prosjekt dette om Proust da,..og jeg vet ikke hvor klart mine betraktninger og tolkningsmåter blir oppfattet... men det er Proust som kommer til å være hovedsaken i min Litteratur blogg.....med små avbrekk innimellom med "Tanker om" andre bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria