Hei...jeg bare lurer på...kanskje ikke du vet det, men kanskje noen andre her vet....om denne boken er noe lik som Karin Fossum sin "De gales hus"? Likte veldig godt den boka i hvertfall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes Å drepe en drage og De gales hus har noen likhetstrekk, men likevel er de litt ulike. De gales hus handler jo litt om flere personer, mens Å drepe en drage handler mest om hovedpersonen, og litt om sønnen hennes og legen. Jeg tror kanskje også De gales hus er lettere å leve seg inn i...? Måten hovedpersonen takler sorgen på er ikke helt a4. Men jeg likte både denne og De gales hus, så sjansen er der for at du også liker denne. :) Uansett er den så kort at det er ikke noe stort tap hvis du er misfornøyd etter å ha lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Jeg har ikke lest "De gales hus", så det veit jeg dessverre ikke. Men noen andre her inne har sikkert lest begge to. Jeg vil anbefale deg å lese "Å drepe en drage" uansett, jeg synes den er veldig god:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserKirsten LundTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.