Å legge igjen gratis bøker som andre kan lese. Ved å registrere dem på www.bookcrossing.com kan du følge bøkene, både de du finner og de du evt. har lagt ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg begynte friskt for over 5 år siden, men fikk det for travelt, og greide ikke følge opp. Men jeg la da ut noen bøker, 3-4. Men jeg har aldri funnet noen.Og ikke husker jeg lenger passord, så jeg er sikkert ikke registrert lenger. Fikk lyst til å prøve igjen, når livet en gang rusler litt mer langsomt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte friskt med fire-fem bøker for et år siden, men de ble ikke registrert av finneren. Men jeg har da flere i hyllene her og skal prøve igjen. Jeg hadde blitt veldig glad selv om jeg fant en bok :) Har hørt at det er en Bookcrossing-hylle på en kafé på Oslo S. Der kan man levere og hente bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadKirsten LundmarithcRonnyLene AndresenRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene M