Har du vært borti bookcrossing? Jeg ramla over en bok som var lagt ut en gang, men den fristet overhodet ikke, så jeg lot den ligge. Men ideen tiltaler meg!

Nå har jeg registrert meg og skrevet ut labels - snart klar for å slippe en bok ut i verden. Skal bli spennende å se om jeg klarer å følge den på ferden!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg prøvde. Men jeg skjønner ikke bæret av nettsiden, bøkene mine får tildelt nummeret som senere ikke finnes og jeg får ikke lov til å registrere at jeg har sluppet dem fri.

Poenget for meg er først og fremst at noen kanskje kan få glede av bøker jeg ikke trenger å ha i hylla, så nå slipper jeg bare bøkene fri uten å registrere dem noe sted.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hva er dette?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å legge igjen gratis bøker som andre kan lese. Ved å registrere dem på www.bookcrossing.com kan du følge bøkene, både de du finner og de du evt. har lagt ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte friskt for over 5 år siden, men fikk det for travelt, og greide ikke følge opp. Men jeg la da ut noen bøker, 3-4. Men jeg har aldri funnet noen.Og ikke husker jeg lenger passord, så jeg er sikkert ikke registrert lenger. Fikk lyst til å prøve igjen, når livet en gang rusler litt mer langsomt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte friskt med fire-fem bøker for et år siden, men de ble ikke registrert av finneren. Men jeg har da flere i hyllene her og skal prøve igjen. Jeg hadde blitt veldig glad selv om jeg fant en bok :) Har hørt at det er en Bookcrossing-hylle på en kafé på Oslo S. Der kan man levere og hente bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlVannflaskeNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HLinda PaulsenNils Pharo