Nei nei nei nei nei! På alle sett og vis...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Selv syns jeg bok var bra. Ikke dårlig og ikke super bra, men bra. Jeg liker temaet og har lenge vurdert å melde meg inn i forsvaret når den tid kommer. Derfor likte jeg at jeg kunne få en smakebit på hvordan det er (og fra supermarie såklart). Tittelen er det ikke noe galt med og det er rett og slett en helt fin bok om ei jente på befalskolen i Rena. Likære.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig enig i det du sier her, og er nokså uenig i de andre kommentarene. Syntes den var innholdsrik og morsom samtidig. Fikk i alle fall et bedre inntrykk av forsvaret, og at jenter også har nok tæl til forsvaret!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan ikke si jeg elsker tittelen, men jeg liker boka og temaet den tar opp

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er motstatt - det jeg likte best ved boka var tittelen :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehehe, skal vi tolke det som at det finnes bedre ting å kaste bort tiden på?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Korrekt! Interessant tema, det kommer egentlig merkelig lite skjønnlitteratur med handling fra Forsvaret, men denne holder rett og slett ikke mål rent håndtverksmessig. Les Lars Myttings siste i stedet. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Emnet i seg selv er potensielt spennende men selve boka er ikke mye å skryte av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise Selnes