Den beste jeg har lest i år! Gripende, varm, brutal og virkelig. Dette er endel av vår verden folkens. Ubegripelig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Dette var en bok jeg ikke klarte å legge fra meg men som samtidig gjorde meg tung til sinns. Utrolig bra og rystende historie, absolutt en bok jeg kommer til å huske og anbefaler andre å lese. Ikke ofte jeg blir så påvirket av en bok som denne

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har akkurat avsluttet boken og er rystet over hvordan de har hatt det der nede og også har det i dag. Trodde vel egentlig at jeg hadde lest en god del om Midtøsten og problemene der, men det ble liksom noe helt annet når det kom i romanform. Det ble ikke så lett å distansere seg fra brutaliteten her som jeg nok ofte har en tendens til å gjøre når det er avisartikler og faktabøker.Rett og slett en rystende start på årets lesning. Denne boka må jeg la synke litt før jeg begynner på en ny "tung" bok.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, det er ubegripelig, trist og grusomt at denne konflikten har pågått i så mange år, og fremdeles pågår...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For at vesten skal rikke på lillefingeren sin må kanskje 6 millioner palestinere dø først. Det var dem som også mente at jøder ikke ble drept i de såkalte arbeidsleirene. De skulle jo bare jobbe litt. Ingen forandring i dag. Verdens største konsentrasjonsleir lever videre foran hele verdens forsteinede hjerter. At terrorister er de som må på banen for å markere dette råtne spillet, sier vel egentlig det meste om den verden vi lever i. Kanskje mennesket rett og slett ikke fortjener dette livet? Håper universet har en plan for å rette opp denne uretten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen ganger føler jeg meg flau over å tilhøre menneskeheten, ja...
- Vi har virkelig ikke kommet lenger enn som så, selv om vi regner oss for å ha en høyt utviklet sivilisasjon. Likevel lar vi deler av verden og uendelig mange mennesker bli ødelagt av krig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød