[ Slettet av bruker ]

Viser 7 svar.

Jeg anbefaler også historiene om Fredrik Drum-drum-drum..drum. Artig type, det! Det er litteratur av det mere tilgjengelige som Nygårdshaug har gitt ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Folkets favoritt- 1. juni 2007 (i følge Bokkilden)

Utdrag NRK Østafjells om kåringen:

Kåringen av "tidenes beste norske bok" er et samarbeid mellom Nitimen og Dagbladet i forbindelse med litteraturfestivalen som arrangeres på Lillehammer.

Den endelige lista er utarbeidet ved at folk har stemt på sine favoritter.

De andre forfatterne som hadde bøker i finalen var Knut Hamsun, Sigrid Undset, Henrik Ibsen, Lars Saaby Christensen, Cora Sandel og Anne B. Ragde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, Mengele Zoo er veldig tilgjengelig. Jeg var nok for lite presis her. Jeg har også lurt på hvem som stod bak kåringa "Folkets favoritt". Kan det være et samarbeid mellom diverse bokklubber?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har du absolutt noe å glede deg til. Det spesielle med denne triologien er at det er ikke samme hovedperson i noen av bøkene, selv om det er "samme" historie. Mengele Zoo er absolutt en av mine favorittbøker:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den siste boken i triologien er "Afrodites basseng". Absolutt verdt å få med seg den også!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg