Dette var et veldig godt svar,og det ser ut som om vi er enige om ganske mye, blant annet sekseren:

"Sekser-bøker er de som rører meg, og forandrer noe inni hjernen eller hvor det nå er, og som jeg kan gå og tenke på lenge etterpå."

Det er akkurat det jeg mener også, men jeg synes du var mye flinkere til å sette ord på det.

EDIT: Jeg glemte et poeng: I motsetning til deg, gir jeg ikke terningkast én til bøker jeg ikke orker å lese ferdig. Jeg gir dem ikke terningkast i det hele tatt. Det betyr ikke at bøkene ikke er dårlige, men når jeg ikke har lest dem ut, føler jeg at det blir litt urettferdig å bedømme dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg gir heller ikke terningkast til bøker jeg ikke leser ferdig altså. Det jeg mente var at hvis jeg synes en bok er så dårlig at jeg muligens ville gitt den en ener til slutt, leser jeg den ikke ferdig. Ikke på grunn av terningkastet, men fordi jeg er altfor utålmodig til å lese bøker jeg virkelig ikke liker... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LilleviHarald KEvaKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserKirsten LundTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWang