Kunne det vært en idé å utvide antall bøker som vises under 'De du følger leser nå'? Merker at jeg nesten vegrer meg mot å følge flere Bokelskere, på grunn av en slags troskapsfølelse til de jeg allerede følger som sier at "Nå må du ikke glemme at jo flere kokker jo mer søl", og "Hvis du legger til enda en Bokelsker vil én annen forsvinne ut i de mørke krokene av cyberspace som vi kaller 'Se alle bøkene de du følger leser'".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Vi prøver først å doble antall bøker i denne lista uten å endre størrelse på omslag, så ser vi hvordan dette faller i smak hos folk.

Disse listene oppdateres en gang i døgnet, så det er mulig ikke alle ser endringene i dag, men endringen er altså gjort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig gildt med dobling av lista. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette kan vi godt gjøre. Hadde det vært best å gå ned i størrelse på omslagene, eller bare sette opp flere rekker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For min del kunne størrelsen på omslagene være mindre, pluss en ekstra rekke. Man ser jo likevel hvilken bok det er selv ved litt forminskelse, enten ved å kjenne igjen omslaget eller ved å holde musepilen over boka og dermed få opp tittel/forfatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje det beste ville være hvis størrelsen på omslagene er den samme, men at hver bruker kan øke eller minke antall omslag inne på 'Innstillinger', eller noe i den dur. Men det får du avgjøre – husker det var et innlegg for noen måneder tilbake om at antall omslag ble redusert for å hindre at serveren skulle overbelastes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege