Denne boka gir grunnleggende informasjon om hold av diverse eksotiske terrariedyr, innredning og konstruksjon av terrarier tilpasset dyrenes behov og råd og tips generelt. Det at denne boka gis ut selv om det per i dag ikke er lovlig å importere, holde eller selge eksotiske herptiler i Norge sier noe om markedet for varer knyttet til hold av disse dyrene. Pga. tidligere nevnte forbud har det vært lite informasjon å få tak i på norsk, særlig i papirformat. Denne boken vil komme godt til nytte for de som vurderer å investere tid i denne hobbyen, men den gir nok ikke nok informasjon til at den blir særlig interessant for den som allerede har et herptil. Annen litteratur om hold av mer spesifikke herptilarter anbefales brukt i tillegg til denne.

Boken er rikt illustrert med mange flotte bilder, men skulle gjerne sett flere eksempler på faktiske terrarier i stedet for bilder fra dyrenes opprinnelige leveområder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB