For to dager siden var det 16 utgaver under Hanna Sandvik, nå er det plutselig 10. Det er greit nok, men en av bøkene har falt helt ut - Ildfuglen 9 - Lys i mørke. Det er litt synd, for den hadde flere lest. Hvordan får jeg den tilbake?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette har med to ting å gjøre :-)

Den første er at jeg har endret søkefunksjonen vår. Nå viser vi "verk" i stedet for utgaver av verk. Dette vil si at et søk på hanna sandvik vil liste opp 10 verk i stedet for 16 utgaver av 10 verk.

Mer nøyaktig vil vi vise fram den mest populære utgaven av et verk for å representere verket.

Den andre tingen er at den norske bokdatabasen feilregistrerte ildfuglen 9 første gang. Dermed gjemmer den seg her: http://bokelskere.no/verk/utgaver/159692/.

I morgen skal vi oppdatere bokdata igjen, da skal jeg se om dette løser seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård Støre