Denne slår twilight.Du må bare lese den ferdig og når den er ferdig så sitter den i hode.Hun skriver godt og drar deg med helt til siste side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Gjennomgående for denne boken var at jeg følte at jeg hadde lest boken tidligere da jeg leste den. Jeg visste jo hva som kom til å skje. Det var så utrolig forutsigbart, og spenningen var totalt fraværende. Antagonisten fikk meg til bare til å le, og jeg klarte ikke å la meg rive med av hendelsene i det hele tatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Denne boken likte jeg ikke! Jeg synes den ble for kjedelig, patetisk og gud så lik den er Twilight da gitt.. Nei! Dette er ikke favorittboken min.. Absolutt ikke..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg likte begynnelsen og midten, men syns slutten vart litt langtrukken. Men skal absolutt lesa meir om Ever og Damen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes denne var dårlig! Jeg likte for så vidt hovedpersonene og måten det ble skrevet på men det var så mange hull i historien, det var rett og slett dårlig håndverk... Jeg foretrekker Twilight, og til og med House of Night-serien framfor denne. Ble veldig, veldig, veldig skuffet...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Må kommentere her at jeg nettopp har leste bok nr. 2, og at jeg likte den... Det var annerledes enn den første. Anbefaler å presse seg gjennom den første boken for å få med seg nr 2! Om du liker sjangeren, riktig nok. Ting går fremdeles litt fort men det henger mer sammen. Nye elementer kommer inn, nye personer, historien utvikler seg og jeg synes det var kult.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig i at selv om mye tidvis virker slående likt Twilight, så er denne bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest alle bøkene unatatt den siste, som jeg venter på at skal komme ut, på engelsk. Det jeg vil si er at dette er en helt grei serie, så selvom dere ikke likte den første og kanskje til og med ikke den andre, så er det bare å fortsette :D jeg syns bok nummer to var litt skjedelig, men det ble bedre etter den :D så bare fortsett med serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes eneren er ok, men at de som følger etter er grusomme (leste bare til bok tre, som jeg måtte pine meg gjennom)! Ever er rett og slett den dårligste heltinnen jeg har vert borti i ya sjangeren. Hun stoler jo ikke på noen, hører ikke på noen og konsekvensen er at hun roter ting mer og mer til. Så prøver hun å fikse problemene og roter ennå mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo Larsen