God idé! Men det ser ut til at det blir rene detektivarbeidet å spore opp den godeste Sully-Prudhomme - med eller uten bindestrek (jeg oppdaget på amazon nå at begge deler er gangbart). Han later til å være tilgjengelig på fransk og tysk - men norsk og nordisk ser det verre ut for....

Hva med å se på det som en liten konkurranse: hvem blir den første bokelskeren som klarer å skremme opp et eksemplar av skriftstykker fra Sully Prudhommes hånd?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Bokklubben hadde Les Vaines Tendresses av Sully Prudhomme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

capris.no har den også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg søkte i Nasjonalbibliotekets base, og der hadde de "Lyriska dikter" fra 1901, - det var det eneste nordiske jeg fant av Sully Prudhomme der.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt jobba Ellen. Da øker sjansene til å få lese ei bok av den første vinneren, bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var jo ikke verst - har du bestilt den da, også? Mitt amazon-søk tyder på at han tilhørte symbolistene - sammen med Baudelaire, Mallarmé og så videre. Men han skrev visstnok prosa også - igjen å dømme etter de franske amazon-titlene. Som blant annet viste en nyutgivelse fra 2010!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke bestilt den (og skal ikke), så nå er det førstemann til mølla:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreBur1Elisabeth SveeHarald KAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg