Huff ja, den evinnelige ventelista... Jeg har 21 bøker på ventelista nå, og jeg har vel hatt ca det antallet i noen måneder nå. :p Prøver å lese de jeg eier fra før av, men så kommer jeg plutselig over et godt tilbud, og så insisterer moren min på å kjøpe en bok til meg, og så kommer jeg over posesalg og får kjøpt 25 bøker for 400 kroner, og så finner jeg ei bok via Bokelskere som jeg bare MÅ lese med en gang, og så må jeg jo på biblioteket med ujevne mellomrom fordi jeg elsker biblioteket, og sånn fortsetter det. I tillegg til de 21 jeg vet jeg skal lese har jeg en Word-liste på fire og en halv side med bøker og forfattere jeg vurderer å lese en eller annen gang, men den vokser raskere enn den minker. SUKK... :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg kjenner ingen som er så "gal" med bøker som jeg er. Kjenner mange som liker å lese, og som leser mye, men likevel virker de ikke like engasjert som meg. Derfor er det så deilig å være her inne på "Bokelskere", for her oppdager man at det er mange som meg her inne, og det er veldig gøy. Jeg har jo noen ganger lurt på om jeg er litt "unormal". Kan ikke tenke meg et liv uten bøker, og ELSKER å se bøkene mine i bokhylla, og glede meg til historiene mellom permene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Toril, du som bor i England har vel kunnskap om hvordan de blir verdsatt og hvem av de engelske Nobelprisvinnerne i litteratur som har slått an der borte.
Jeg sitter med lista over alle som har fått prisen og det ca 10 personer fra England, hvorfor jeg sier ca er at noen står oppført også under andre land.
Som du kanskje har fått med deg har jeg og andre satt fokus på N. prisvinnere og ønsker å lese noen av bøkene deres.

Det hadde vært moro om du kunne fortelle hvem av de og hvilke bøker som har slått an av de Engelske vinnerne i England.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hehe, det var det jeg var redd for. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sånn er det hos meg også.... et velkjent problem...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjenner (naturligvis!) igjen det der med "ventelisten" som vokser fortere enn jeg rekker å lese - men sukk ikke så tungt: tenk så FORFERDELIG om det en dag skulle TATT SLUTT - at du hadde lest ALT som var verdt å lese? Det er jo FANTASTISK at det alltid (får vi håpe!!!) vil finnes MASSE bøker å kaste seg over - vi burde heller sende opp fyrverkeri og juble vilt så lenge ventelisten vokser!

:-D

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, det var egentlig en mye bedre måte å se det på. :D Det ville vært grusomt å plutelig gå tom for bøker, hva skulle jeg finne på da?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke sant? Å gå tom for bøker må være det absolutte marerittet. Sånn som man får en smakebit på når man har feilberegnet behovet for ferielektyre og går tom før ferien er over - og setter det inn med tidenes regnvær...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TalmaLilleviHarald KEvaKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserKirsten LundTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBerty