Jer er en person som sjelden blir rørt. Men denne boken var tåredryppende. Har også sett filmen, syns både bok og film var kjempebra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja denne boka er veldig bra og også litt trist.. Jeg las boka før filmen, så ble veldig skuffa etter å ha sett filmen... Men boka var veldig bra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er egentlig fint å ha lest boken først, så får man ikke leseropplevelsen og fantasien ødelagt av bilder fra filmen som trenger seg på i kjente scener. Denne boken var bare nydelig og rørende, såpass at jeg ikke har lyst til å se filmen engang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Syns boka var veldig fin. Trist og morsom på engang.. Jeg har ikke sett filmen, men føles at det ikke er no hast.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte boka, og ble veldig skuffet over filmen. Det irriterte meg grenseløst at de hadde forandret så mye fra boka. Tror det er den første filmen jeg ikke har orket å se ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein