Ser forholdsvis mye reklame for 50plusstreffen. Nå mangler jeg 20 år på å være i målgruppen for denne siden... Burde kanskje reklamen vært styrt mer mot profilene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Syns det er ok med reklame,men .. At det kunne vært litt mer relevant er jeg enig i. 50plus treffen,slankemidler på fransk er ikke helt meg.

Det spillet som det reklameres for,derimot..den funker for meg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant innspill! Forresten, - på toppen av siden dukket det nylig opp reklame for klær i store størrelser. Burde jeg bli snurt av bokelskeres underforståtte antydning om at jeg har lagt på meg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tilpasset reklame? Seriøst?

Jeg er 30 år yngre enn målgruppa, men jeg har aldri tenkt over den reklamen der. Og reklame har vel aldri vært for mottakerens skyld...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege