For nettsøk om Nobelprisvinnerne anbefales den norske wiki-siden og Nobelkomiteens egen liste. Det fine med disse sidene er at man kan klikke seg inn på hver enkelt forfatter og få masse tilleggsinfo om dem, inkludert hvilke bøker de har utgitt på originalspråket og på norsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takker for linker..Ja, hva finner man ikke på nett nå...og nå har jeg gått over til kun "klikking" jeg; akkurat når jeg trenger ting, (he,he), før drev jeg copy-paste og lagret i dokumenter, printet ut og lagret i egnede mapper..nå er det stort sett behovsklikking eller øyeblikks-klikking. (Vel noe blir pasted i litteratur-mappen min fortsatt, noe som skal brukes i relasjon til blogg eller web-site, så helt frigjort fra gammel-metoden er jeg ikke enda)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonny