Jeg vet ikke om dette har noe med min internett/datamaskin å gjøre, og at andre kanskje har hatt den der hele tiden. Men for et par dager siden så begynte det å komme reklamebokser øverst på siden. Over bokelskerelogoen.Jeg finner disse utrolig irriterende. Likt at bokelsker`n var helt reklamefri jeg, siden vi møter på så mye reklame ellers rundt på internett. Vet ikke om dette er noe å få gjort noe med da, men måtte bare fortelle hva jeg syntes!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Har akkurat blitt meg bevisst at reklamebanneret helt øverst på bokelsker-sidene har blitt borte - og det er blitt så fint her inne igjen! Som rett etter vårrengjøringen, liksom - men det kan godt være at det har vært slik en stund uten at jeg har tatt det innover meg.

Jeg har STOR forståelse for at nettstedet behøver inntekter for å få prosjektet til å gå rundt, for all del - men det var nå deilig å slippe de der "digre" McDonalds-reklamene (som så ut til å dominere spot'en) der oppe på toppen, lell!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bra du sier fra om at reklamen havner over logoen. Kunne du fortalt meg hvilken nettleser/versjon du har så hadde det vært til stor hjelp, og da kan jeg fikse dette!

Redigering: Kanskje jeg misforstod her: Jeg trodde at en annonse legger seg oppå selve logoen, et sted den ikke skal være.

For ordens skyld ser annonsen slik ut hos meg: http://imgur.com/oHOYs.png. Det er hensikten å ha en annonse her.

Men du gjør kanskje oppmerksom på at reklamen over logoen er irriterende som sådan?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei. Neida, mente ikke at reklamen lå over selve logoen og dekket for den, mente at den lå på en egen "linje" helt øverst på siden. Og at reklamen i seg selv var irriterende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ah, ok - da vet jeg hva du mener. Foreløpig synes jeg selv det har gått forholdsvis greit å ha dem der. De er som regel relevante, med boktilbud o.l., men det er selvfølgelig uvant å ha den der når det har stått tomt der så lenge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

At det er reklamebannere tilstede har jeg ikke problemer med - men vil påpeke at i et så minimalistisk hvitt design som bokelskere har, blir disse fargerike og animerte annonsene virkelig distraherende og trekker øyet vekk fra sidens content. Dét oppfatter jeg som problematisk. En evt løsning ville være å endre hele sidens grafiske profil, men har forståelse for at det kanskje ikke er ønskelig å legge mye arbeid i estetisk detaljmas...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hei Andre jeg og har reklame øverst på siden, og på vesntre side som normalt

Har Safari 5.0.1.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok takk Ellen, har sjekket safari, og der er det en annonse som planlagt. Dette er ikke en feil, den er plassert der av markedsavdelingen etter et forslag fra økonomiavdelingen fordi it-avdelingen trenger økte budsjetter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Lurer på om vi må betale noe i framtiden for å være med i bokelskere

Nei, dette er da virkelig ikke meningen. Vi håper at vi kan få nok besøk til at nettannonsene betaler utgiftene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Får dere kun inntekt hvis vi trykker på annonsene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi får provisjon fra bokkilden/bokdykk om noen kjøper bøker etter å ha klikket seg inn dit fra oss.

Google-annonsene gir inntekt per klikk, men det er ikke bra om noen klikker på disse i vilden sky for å støtte oss, dette virker ikke.

Den beste måten å støtte oss på er å kjøpe bøker og å fortelle om dette nettstedet til noen man kjenner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her kommer ikke Bokdykk-knappen fram uten at jeg holder pila over Bokkilden-knappen. Er det meningen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei

Tenkte det , og støtter deg i det ))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman