Søsteren min gikk tom for lesestoff tidligere i dag, og ettersom jeg har Rimfrost komplett her hjemme og hun tidligere har lest Ulveøyne og likt den godt, bestemte hun seg å ta fatt på Rimfrost.

Vips! så var de tre første bøkene slukt i løpet av dagen. Da kan man vel også si at lesestoffet har fenget? ;)

Leste selv serien da den ble utgitt, og den falt i smak her også. Ikke helt på høyde med Ulveøyne, men moro å følge Rime videre - spesielt siden hun er en ganske unik karakter. Dessuten er jeg veldig glad i lesestoff fra vikingtiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Er selv på denne serien nå, har kommet meg til bok 10 - men merker at jeg savnder Ulva i den serien. Liker serien veldig godt, men den kommer ikke helt opp på den siste trinnet som jeg har satt Ulveøyne på. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, der er jeg enig! Ulveøyne er et hakk over, den er en av mine ypperste favoritter. Jeg leste den ved juletider i forrifjor, og slukte et par-tre-fire bøker om dagen. Helt vilt!

Synd det ikke kommer noen fortsettelse (som jeg vet om i alle fall) slik at det blir en trilogi. Jeg kunne gjerne tenkt meg å lese mer om Bergfolket og de andre, med for eksempel Varghild som ny hovedperson. Jaja, det er lov å ønskedrømme... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nettopp ferdig med serien og er helt enig at en oppfølger til ville gjort susen. Ettersom bergfolket skulle forsvinne, ville det vært spennende å se hva som skjer videre med halvfolket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikte