I dag har bokelskere.no har vært utilgjengelig fra 10:00 til 11:27 på grunn av nødvendig serverarbeid.

Vi har et problem med bokduplikater som jeg ikke helt har funnet årsaken til før nå, og i dag skal problemet forhåpentligvis ha sluttet å vokse, selv om bokduplikatene fortsatt viser hos oss.

Nytt av dagen er annonser øverst på sidene her inne. Pengene for disse vil være et kjærkomment bidrag til serverdrift (i øyeblikket bruker vi tre servere) og til regningene vi får hver måned fra den norske bokdatabasen som leier ut bokdata til oss.

Vi ser at det trengs en søkefunksjon til diskusjonsgruppene, og dette er satt høyt opp på "å gjøre"-lista.

Jeg jobber også med en annen omlegging her inne, og det er å skifte over til verkvisning av søkeresultater; altså at et søk etter bøker vil liste opp verk fremfor utgaver av verk som vi gjør i dag. (Det vil fortsatt være mulig å velge en spesiell utgave av et verk, men vi viser ikke dette umiddelbart i søkeresultater.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Godt jobba!
Jeg kan ikke se at de bøkene jeg varslet for en stund siden er kommet på sin rette plass ennå.
Er det bare hos meg noen bøker legger seg galt? Går det an å gjøre noe med det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege