For å lese denne boka behøver en heldigvis ikke å være et geni i fysikk og matematikk. Boka har mye mer å by på enn disse temaene.

En spennende og eksentrisk personlighet full av humor og også alvor blir skildret. Vi får innblikk i personen Einsteins privatliv, hans tanker og meninger om mye og ikke bare yrkes-relatert men også politisk.

Boka er underholdende og hvis en i tillegg til å være interessert i Einstein som person også har litt interesse for universets lover og litt kjennskap til f.eks kvante-teori, relativitets-teori, usikkerhetsprinsippet, Newtons verdensbilde så blir boka bare enda mer interessant.

For meg ei favorittbok ! Mrk. også sitater fra boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81Evagretemor