Likte denne boken bedre enn den forrige. Her var kapitlene korte og vekslet mellom Victoria, Jacob, Lillian, Lindstad, Julius og Alvhilde samt tiggerkona Gunnhild. Dette ga en fin flyt i historien slik at man ikke gikk lei.

Jeg ble litt oppgitt over hendelsesforløpet Jacob-Victoria, som er en gjenganger. Jeg vil så gjerne at det skal ordne seg, men bestandig må det komme noe i veien! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg ble kjempeskuffet på slutten når det igjen viklet seg til med Jacob og Viktoria. Jeg hadde store forhåpninger til denne serien, men jeg synes det ble altfor mye forviklinger og misforståelser. Det ble bare et evig mas. Rett og slett for mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne