Jeg elsker denne boka. Dette er en bok for alle de som elsker manga,men som liker å lese bøker. (Humoren er veldig gjenkjennelig for manga-lesere) Dette er en bok for alle som lengter til Japan, og som sluker alle bøker de finner som nevner Japan.

Dette er boka for alle som er skeive, homser,lesber,bier,trans eller queer - alle som ikke følger normen. Dette er boka for alle som liker å lese om kjærlighet.

Jeg kan ikke en gang SI hvor mye jeg elsker denne boka, jeg vil bare oppfordre den til ALLE. Hovedpersonen Maaya er så elskelig at man kan ikke annet enn å elske ham og ville ham vel. LES DEN.

Jeg ville lese den først fordi jeg så omslagskunsten, så for å støtte en norsk skribent som går egne veier,så fordi temaetvirka kult.. nå leser jeg den om og om igjen fordi jeg elsker den. <3

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg