Jeg tar den opp, så kan man "bla litt" tilbake om man føler behov. Ser ut som den har fått gode kritikker...men lett å henge med der, blir det kanskje ikke, he,he..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Serien har fått strålende kritikker - det skal visstnok ha vært mer eller mindre folketomt i gatene da den gikk i Russland. Jeg har serien på DVD og har hatt stor glede av å se den - gleder meg stort til å se den igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har det gått tre episoder av denne. Jeg synes filmatiseringen av romanen står seg veldig bra. Dette kan ikke være noe lett materiale å lage film av. Er det flere som følger med på denne, og kan sammenligne med boken? Synes filmatiseringen har fått med mange viktige detaljer...jeg ser det er en fordel å kunne "bla tilbake" i opptakene og studere enkelte scener mer nøye. Ikke minst er temaene/temaet veldig viktig og taper ikke noe på denne humoristiske fremstillingen. Salman Rushdies "Sataniske vers" skal være veldig inspirert av denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård Støre