Nei nei nei! Denne boka er bare så feil på mange måter! Hadde det ikke vært for at rock+husflid-kombinasjonen gjør at den skiller seg ut, ville dette blitt en klar terning-ener.

Les evt mer her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

det var veldig strengt, hva var det som ikke funket?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Se bloggposten. Og ja, jeg sier min oppriktige mening. Her fant jeg for det første historien veldig lite troverdig, men det verste er oversettelsen, den holder rett og slett ikke mål. Dessuten er det såpass mange trykkfeil at det ikke er mulig å overse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner.

Hva med Den hemmelige hagen, Lille lord Fauntleroy og En liten prinsesse?

De er nå alle ute i nyoversettelser. Om med lekre omslag. Nyt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det nøvendig med nyoversettelser av disse? Jeg tillater meg å tvile. Men gleder meg stort til teaterversjonen av førstnevnte! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja, det trengs med nyoversettelser når de ikke har vært hele før nå. torstein bugge høverstad har gjort en fabelaktig jobb. de andre er radbrekne versjoner. snart er onkel toms hytte ute i full drakt igjen. kast den du leste på barneskolen. den er kun en flis på ca 100 sider. originalen er på 650!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den kjøper jeg glatt! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander