For sikkerhets skyld - sendingen starter kl. 20.00

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så ikke denne tråden jeg, så jeg nevnte serien i en annen tråd. Det skal bli spennende, jeg skal ta den opp...den har gått før altså? Det har jeg ikke fått med meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Serien har ikke gått på norsk TV før. Jeg fikk kjøpt et eksemplar av serien på DVD på amazon.com - det eneste eksemplaret som var å få kjøpt der og da. Likevel gleder jeg meg til å se den på NRK - veit ikke helt hvorfor - kanskje det har noe med fellesskap å gjøre - at jeg ser den samtidig som mange andre. Kanskje litt merkelig, men så er vi mennesker noen rare skapninger også;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg