Hehehe :p Men har du virkelig sent inn manuskript til noen forlag da? Hva sa de? Du skjønner, jeg skriver faktisk på en bok som jeg håper å få gitt ut slik helt ordentlig. Men gruer meg til å sende det inn når det en gang blir ferdig. Og jeg sitter ikke 8 timer aleine hver eneste dag da :p Har to hunder faktisk :p og kjæresten min jobbe ikke vær eneste dag så har litt kvalitetstid sammen ;p og inne imellom hender det jeg tar meg en tur til bokhandelen, på kino eller til mamma...som ikke har sett meg på kanskje tre dager og har flere timers avhandling av ulike saker hun mååå snakke med meg om! Så kan ikke påstå jeg er ensom, litt aleine tid er mer som avslappning og terapi :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg hadde sikkert sendt inn manuskriptet hvis jeg hadde et :)

Sjekk ut http://ikkeslik.wordpress.com/ for gode, seriøse råd om manuskripter og innsending av disse. (Virkelig morsom lesning skrevet av en som jobber i forlag).

Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NorahHilde H HelsethGladleserTanteMamieChristenReidun VærnesLailaEivind  VaksvikKaramasov11Eileen BørresenIngeborg GHarald AndersenPiippokattaEgil StangelandBerit B LieOddvarGThomas KihlmanLyriaVidar KruminsTonje-Elisabeth StørkersenMarie MKarin BergAvaAnniken RøilMorten BolstadKirsten LundgretemorTine SundalReidun Anette AugustinMajsenRufsetufsaFrode Øglænd  MalminKnut HauglandJoannEvaHeidi LSivMaria Festli EriksenNtotheaGodemine