Jeg leser nå Isprinsessen av Tore Strømøy (Tore på sporet) og er begeistret. Dette er et eventyr av en bok. Tore Strømøy er en gnistrende god forteller. Boken er utrolig godt skrevet og bygget opp og han har språket i sin makt! Jeg er grepet langt inn i hjertet! Det er så spennende! Jeg vil anbefale den til alle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Der ser man! Så bra at du ikke lot mitt innlegg skremme deg fra å lese den :) Dette bekrefter bare det som har vært diskutert en del i det siste her inne og som vi vel ikke tør å skrive lenger men som går på smak og bak osv... (Dessuten ser jeg at jeg var veldig bastant i innlegget mitt...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLillevi