Jeg har vært inne på tanken, på to måter. Dels at jeg skulle lese alle, og dels for jeg ville gi favoritt-tanta mi en bursdagsgave med en bok for hvert leveår når hun fylte jevnt.

Det strandet, for begge tankene, på at jeg ikke fikk tag i alle forfatterne. Prisvinnerne blir gitt ut i ett begrenset opplag, ingen kjøper de og opplaget blir makulert etter en periode. Når jeg nå gikk gjennom lista ser jeg at jeg lyktes å få tag i 32 av forfatterne. Av de har jeg hatt størst vansker med Claude Simon, mannen som skriver uten skilletegn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det var jammen et bra antall forfattere.
Fikk lyst til å lage meg ei hylle her inne som heter Nobelpris vinnere så får jeg se hvor mange jeg får tak i. Så får de bli lest etterhvert av de jeg har tilgode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorah