Jeg har stusset på at bokhyllene mine i profilen min er listet opp etter et ubegripelig system. De står ikke alfabetisk, ikke med bokhylla med flest bøker først, ikke etter noe system jeg kunne begripe. For det var jo selvsagt ikke noe system, de er sannsynligvis listet opp i den rekkefølgen jeg har lagd dem.

For når jeg gikk inn på "tab'en" boksamling, så oppdaget at jeg kunne flytte rundt på bokhyllene, og liste dem opp i den rekkefølgen jeg ønsket! Neat!

Bare sånn i tilfelle ande lurte på det samme. Jeg synes ihvertfall det var kjempe schtilig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 27 svar.

Men nå oppdaget jeg at bokhyllene i profilen min ikke har forandret rekkefølge. Hum... Hvorfor ikke?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Årsaken til dette er nå funnet og fikset! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heheheee... Testa, og ja, det funker. Fabelaktig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror du må ha fått servert den gamle rekkefølgen av hyllene av nettleseren din sitt mellomlager, for endringen lagres automatisk hos oss om du skifter rekkefølgen.

Om du opplever dette igjen, kan du prøve å "oppfriske" sida med f5 på en pc eller eple+r på en mac, da skal oppdatert rekkefølge vises.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja der sier du noe, det er jo godt mulig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, testa litt med f5. Og det fungerte ikke umiddelbart. Jeg forandra rekkefølgen i boksamling, gikk til profil og trykket f5 - ingen effekt. Navigerte litt fram og tilbake i bokelskere, og vips så hadde profilsiden oppdatert seg.

Også forsøkte jeg å forandre rekkefølgen på boksamlingen, også trykke f5 i boksamlingsiden. Da serru, da hadde rekkefølgen oppdatert seg på profilsiden også. Så, alt i orden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jøss! Nå hadde det ordna seg på profil siden også gitt. Det tok bare litt tid. Fantastisk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, når du driver sånn og flytter rundt og fram og tilbake på ting, er det lurt å lagre det hvis du vil ha det slik du har ommøblert det, da...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lagre det ja, hvordan gjør man det liksom? Det er jo ikke noen lagre knapp her heller. Men det gikk jo iorden til slutt, det bare tok litt tid. Så jeg er fole fornøyd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg husker at jeg reagerte på det samme da jeg drev og lagde boklister. De lå ikke alfabetisk, og det irriterte meg litt. Så da holdt jeg på en stund slik som du antagelig har gjort. Men så plutselig lå listene der alfabetisk, men jeg husker ikke hvordan jeg fikk det til... (Korttidshukommelsen er ikke alltid helt på topp). Trodde jeg fikk ryddet på en eller annen måte og lagret det, eller er jeg helt på jordet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokhyllene er i utgangspunktet sortert etter rekkefølgen de opprettes.

Man kan som Morten sier omsortere dem med de nesten usynlige "håndtakene" til venstre for hyllenavnet. Den nye rekkefølgen lagres automatisk ved omsortering, man trenger ikke klikke noen "lagre"-knapp e.l.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sorterte bokhyllene på denne måten for en times tid siden. Når jeg nå tok en kikk, lå de slik de hadde ligget før sortering.

Disse data-tingene lever sitt eget liv ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som til slutt funka for meg var å trykke f5 inne på boksamling-siden, rett etter at jeg hadde sortert bokhyllene. Da så det rikitg ut når jeg gikk på profil-siden etterpå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

eg sorterte bokhyllene på denne måten for en times tid siden. Når jeg nå tok en kikk, lå de slik de hadde ligget før sortering.

Snodig. Jeg klarer ikke å gjenskape dette problemet selv. Klarer du?

Kan det være at nettleseren din viser den gamle rekkefølgen av bokhyllene? Trykk f5 på en pc/eple+r på en mac for å friske opp sida.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mer og mer mystisk! Når jeg går inn på "Boksamling" ligger bokhyllene pent sortert. Når jeg går inn på "Profil" ligger de usortert :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trykk f5 inne på profil og se om det hjelper :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Niks! Ingenting skjer. Strengt tatt ingen stor sak. Men når vi nå først holder på med dette... Godt at vi er flere Ann Christin!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har det på samme måten. Har trykket f5, men det skjer ingenting. Er ikke noe stort problem, men tenkte det var greit å vite at vi er flere ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mystisk! Nå ligger bokhyllene slik jeg sorterte dem. Kanskje man rett og slett må gå ut av nettstedet, og så inn på nytt for at dette skal funke... Uansett, det er på plass. Takk for svar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, ja, da var det slik jeg gjorde det da. Jeg setter pris på at det meste jeg driver med er ordnet alfabetisk. Da er det enklest å finne fram.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg driver også sånn og snakker med meg selv iblant. Sjeldnere at jeg korresponderer med meg selv, riktignok - men for all del...

Sorry; kunne ikke dy meg! :-P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det hender jeg er såpass stormannsgal at jeg får deg for meg at disse korrespondansene kan ha allmenn interesse. \ Ö /

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt ikke min mening å kritisere slike tankeskift. Det var bare litt morsomt å følge utviklingsforløpet i din ryddesjau; "Nei, dette var rotete. Jøss, det kan rettes på!" - Nei! - Jo! - Nei! og så videre... Så lenge du var "enetaler" i tråden, var det nemlig ganske gjenkjennelig hvordan du vekslet mellom tillit og mistillit til bokhyllenes samarbeidsvilje...

Flott at du har bidratt til å kaste lys over bokeiernes mulighet til å regjere over egen boksamling!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, takk og bare hygggelig, I guess.

Jeg kunne jo bare fortløpende redigert og føyet på orginalposten, men det hadde blitt litt vel rotete og schizofrent.

Men jeg hadde jo hele tiden troen og tilliten til dette nettstedet. ;) Det gjaldt bare å finne årsaken til glitch'en med bokhyllene mine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva, er vi mange som driver og snakker med oss selv? Må være fint å korrespondere med seg selv også, en får litt mer perspektiv over tingene på den måten, - kanskje...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å ja, ganske sikkert. Perspektiv og fornuftige synspunkter i såvel store som små anliggender. Jeg tror dessuten det er mye å hente på å ta steget fullt ut og begynne å brevveksle med seg selv. For det er jo snart ingen andre som gidder å sende hyggelige epistler i konvolutt med frimerke lenger, og det er jo så hyggelig å får noe annet enn regninger og reklame i postkassen? Nei, selvgjort er utvilsomt velgjort, også i dette!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, dette har du rett i, Annelingua. Da skal jeg sende meg selv et brev og fortelle meg selv hvordan jeg har det nå, slik at jeg får det når jeg kommer hjem ;o) (jeg oppholder meg for tida på Kypros) - for der hjemme ligger det nok en god del regninger og venter på meg...

Jeg har et barnebarn på 5 år som sendte et kort til seg selv da hun var på ferietur i sommer, og hun ble sååå glad da hun fant kortet i postkassa da hun kom hjem igjen!

Jeg har ofte savnet de gode gamle brevene som lå i postkassa i "gamle dager". Det blir liksom ikke helt det samme med sms...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege