Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg har akkurat begynt å lese denne, men jeg aner uråd, for å si det sånn. Jeg har ikke tilgitt Elizabeth George for at hun tok livet av Helen, og det spørs om hun skal få flere sjanser nå?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Norsk utgåve??

Engelskkunnskapane mine er for dårlege til at eg kan lese denne boka på originalspråket. Difor har eg venta og venta på at ho skal komme ut i norsk omsetjing. Veit de som er innom denne tråden noko om når/om det skjer?

Likar godt Elizabeth George og har lese alle dei 15(?) tidlegare bøkene om Lynley og Havers.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Finner ikke noen opplysninger om når ei evt norsk utgave av denne skal komme. Ligger ikke noe på forlagets hjemmeside nå i alle fall, men det går jo an å ta kontakt og spørre

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei Findus, jeg hører gjerne fra deg og hvordan du liker boken! Det var jo en underlig øvelse å ta livet av Helen, særlig med den tvilsomme begrunnelse at hovedpersonene skulle "komme videre i livet".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Reidun! Jeg har nå lest ut, og er vel like skuffa som deg. Jeg kan ikke skjønne hvorfor forfatteren vil la historia ta denne retninga, i bok etter bok har vi venta på at de skulle få hverandre, og når de så endelig ser ut til å skulle få lov til å bli lykkelige, så skriver hun inn mordet på Helen. Litt som i den siste boka om Kurt Wallander, har du lest den? Han får heller ikke lov til å bli lykkelig.

Når det gjelder denne boka, så var den ganske langdryg, og jeg syns Barbara Havers var usedvanlig sint og oppfarende, selv til henne å være. Hvorfor Lynley skulle være så lojal mot sin nye sjef, skjønner jeg ikke, for hun gjorde jo åpenbart mange feil, og det kommer liksom ikke fram at han er tiltrukket av henne heller, før de plutselig går til sengs.

Vi får finne noe annet å bruke tida på!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og så var det mere humor før! Blant annet er det en herlig samtale mellom Lynley og Havers i en av de første bøkene der han forklarer henne hvordan han bruker et slips på dørhåndtaket for å si fra til sin tjener at han har damer på besøk. En kollisjon mellom klasser, kan man si.
Og ja, jeg har lest om Kurt Wallander og det var forsåvidt ikke så uventet. Men de fleste detektiver er litt seksuelt frustrerte bortsett fra Michael Blomqvist som har seg hele tiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare lest With no one as witness før jeg leste denne. Kan ærlig talt ikke huske så mye av den boken, og om noen måneder husker jeg sikkert ikke så mye av denne boken heller. Kanskje. Men må jo lese førstnevnte bok en gang til. Og tenkte jeg skulle lese resten av bøkene hennes. Poenget mitt er at jeg ikke kan diskutere bøkene på likt grunnlag som dere to, men jeg må si jeg ikke var videre imponert over This body of death. Den var langdryg, og jeg la nesten fra meg boken før jeg hadde lest to sider pga måten hun har fortalt om Ian, Reggie og Michael. Men må også innrømme at jeg var litt spent på hva som skulle skje da Gordon så Gina & co grave. Selv om jeg for leeengst hadde skjønt tegningen. ;) Det som var litt negativt for meg var at jeg satt med en følelse av deja vu da Barbara tok med Hadiyya på shopping og fikk klar beskjed om at de ikke skulle nærme seg Camden Market. Det har George altså skrevet om i With no one as witness også. Men generelt er denne boken en firer for meg.

Håper de andre bøkene hennes er bedre, på dere virker det som om de kanskje kan være det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke les den en gang til før du har lest alle de foregående bøkene om Lynley og Havers!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler denne lenken som er en kritikk et annet sted også: http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/05/16/AR2010051602710.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWang