Ustyrtelig morsom..starta som et finsk fjernsynsteater..men når en komm forbi det stadiet ble den bare helt utrolig..var mitt første møte med forfatteren, skikkelig vellykka treff.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Har så lyst til å kjøpe denne, men uansett hvor jeg leter, hos forlaget eller i nettbokhandler, så finner jeg bare utgaven i pocket eller i lydbok. Jeg vil ha innbundet, men klarer ikke å finne det. Noen som vet hvor jeg får tak i en innbundet, eller hvorfor man ikke får tak i boka i innbundet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokklubben.no har den innbundet for kr 199,-

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tipset :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Regner med den rett og slett er utsolgt innbundet overalt?
Jeg fikk tak i den innbundet i forbindelse med mammutsalget hos Haugenbok i fjor, men det er jo en stund siden nå, så... Jeg prøvde å søke litt, men finner bare pocket/lydversjoner jeg også nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

unik bok, ja. Underfundig og lun trass det alvorlege temaet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagFindusIngeborg G