Hei og takk enda en gang for et utmerket nettsted. Men det er ikke noe som er så perfekt at det ikke kan gjøres enda bedre.

Av og til får jeg behov for å gå bakover i tid og sjekke tidligere diskusjoner. Ofte kan dette være fordi gamle temaer dukker opp igjen i diskusjonsspalten og det kunne være interessant og lage en lenke til tidligere debatter i stedet for å gjenta det man har sagt.

Her har vi brukere en utfordring. Det går nemlig ikke an (så vidt jeg har greid å finne ut) å få gode oversikter over tidligere debatter, det går ikke an å søke i dette materialet, og hvis man skulle velge å liste opp alle diskusjoner man selv har deltatt i, finner man ut av mange av disse er borte og at en rekke innlegg man selv har skrevet kun en gang, dukker opp gang etter gang på listen med ulike tidspunkt for posting. Her må det være en feil i systemet.

Men altså: En bedre mulighet for opplisting av diskusjoner ønskes. Alternativt også søking på ord i diskusjonens tittel. Eller evt. en opplisting av diskusjoner man selv har vært med på å starte.

Når herren har tid ... :)

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Helt enig at dette hadde vært en super funksjon, men enn så lenge kan man fint bruke en vanlig søkemotor for å søke i diskusjoner her inne. Om man for eksempel googler "når herren har tid" site:bokelskere.no/tekst vil man få ett treff - nemlig denne tråden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette har jeg også savnet! Forslaget tilsluttes!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det ville være en "lettelse"..som Jan Fongen sier, ønsker man noen ganger å "henvise" til noe man har sagt om samme sak/bok tidligere, i stedet for å repetere det hele utallige ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt forslag, det hadde vært flott om det ble lettere å finne igjen tråder. Senest i går hadde jeg problemer med å finne tilbake til en bestemt diskusjon, etter å ha oppdaget en bok i bokhandelen som jeg visste matchet en etterlysnning i en tråd her på nettstedet for en stund siden. Jeg husket imidlertid ikke hvor lenge siden det var... Jeg fant tråden ,ved å bla bakover i trådhistorikken, listevisning for listevisning. Jeg måtte TRE måneder tilbake i tid...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg Jan, det hadde vært toppers.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege