Er veldig glad i musikk. Noen ganger har jeg bare radioen på i bakgrunn. Andre ganger hører jeg på alternativ musikk som Enigma, Era og Pia. Og noen ganger Bjørn Eidsvåg, men om det ikke er radioen, så er det alltid noe rolig musikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Bjørn Eidsvåg er bra lesemusikk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker godt Bjørn Eidsvåg, men hører sjelden på musikk når jeg leser. Tror kanskje jeg hadde foretrukket noe uten tekst. Tekstene til Eidsvåg er jo verdt å lytte til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg klarer tekster, for meg går det på melodier. For eksempel U2 som er favorittbandet mitt kan jeg ikke lytte til i det hele tatt når jeg leser, da dras jeg inn i musikken istedet. Jeg må ha rolig musikk rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane