Viser til API: http://bokelskere.no/api/1.0/

Jeg har laget PHP-script for å hente ut liste over bøker jeg skal lese. Skal bruke scriptet i en Wordpress-installasjon. Det ser ut som det er en begrensning på hvor mange bøker man kan vise på én side; 10 bøker.

Hvis jeg setter antall_per_side=50, så får jeg feilmelding: "HTTP/1.1 400 BAD REQUEST"

Scriptet ligger her, og fungerer fint med antall_per_side=10:

http://hessel.no/fetch_skal_lese.php

Kan dere fikse i API'et slik at man kan hente ihvertfall 50 bøker pr. side?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Heisann Hessel!

Strålende tiltak med php-script.

Grensen er satt til 10 bøker, men jeg ser dette ikke var dokumentert.

Jeg vil ikke skru opp denne grensen akkurat nå, av et par forskjellige årsaker: Vi har fått høy serverlast igjen, og data fra apiet er ikke flyttet til cacheserver ennå.

Grensen er også satt konservativt fordi api'et er åpent og ikke krever tilgangsnøkler.

Jeg har imidlertid tilrettelagt godt for paginering av data, slik at det går an å lage "forrige" og "neste"-knapper. Slike knapper kunne vært implementert om f.eks ditt script ble plassert i en iframe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege