En vidunderlig kjærlighetsfortelling i en tid hvor krigen preget livene til mange! Skildringene av omgivelsene og menneskene var utrolig gode. Syntes denne boken var nydelig. At kjærligheten mellom to mennesker er så sterk at den overlever så mange hindrer, ikke minst tid setter tingene i perspektiv. En bok jeg absolutt anbefaler andre å lese ,)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Gleder meg til denne. Laaang veneliste på biblioteket...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også lest den boka i sommer. Det var en vakker bok om vennskap og kjærlighet, utholdenhet og stolthet. Henry var en sterk ung kinesisk gutt som kjempet for sin japanske kjæreste. Litt historisk oppfriskning om tvangsflytting av japaneserne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Gro Anita MyrvangBerit RBård StøreMarit HøvdeAnneWangKirsti Vettran Nederhoelkjell kMartinenEmilie GeisttuhamreIdaLilleviHilde Merete GjessingChristin SillibakkenJulie StensethIngunn SMarteTorill Elisabeth RevheimHegepolarfrontMorten JensenAud- HelenBjørg L.BentThereseRufsetufsaAnne Berit GrønbechLene AndresenMette-MHarald KLeseberta_23AtmanNora KjærstadLisbeth Kingsrud KvistenmoiraAkima MontgomeryEmilieskDolly DuckellinoronilleMarit Håverstad