Jeg har lest en stor anselig mengde bøker i sommer. En dag av David Nicholls bør absolutt nevnes. Den har holdt meg våken altfor lenge de siste nettene.

Handlingen er lagt til Edinburgh og London, stort sett. Den handler om to studenter, Emma og Dexter, som treffer hverandre første gang i 1988. Det er den aller siste dagen som studenter i Edinburgh, og dagen etter skal deres veier skilles. De forblir nære venner gjennom tjue år. I boka treffer vi dem på årsdagen for deres første møte hvert år og ser hvordan forholdet deres og livet for øvrig endrer seg for dem begge. Og selvfølgelig er det spenningen og følelsene dem imellom som driver boka framover.

Mye gjenkjennelse for oss som var studenter på 90-tallet og er 40 pluss/minus i dag.

Fin var den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er også i gang med denne boken og hadde store forventninger. Dessverre er jeg sålangt skuffet. Gir den noen sider til før jeg evt legger den fra meg. Og det til tross for at jeg var student på det meste av 90-tallet :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken ble jeg nysgjerrig på, takket være din anmeldelse! Synes du har skissert akkurat nok av handlingen til at jeg får et bilde av hva det handler om, samtidig som du formidler hvor bra du synes den er.

Har du sett at det er en egen "diskusjonstråd-kategori" for bokomtaler slik som din? Kategorien "Om bøker"?

Du får lagt inn omtalen ved å finne frem til nettsiden for denne boken (klikk på omslagsbildet, så kommer du dit). Et stykke ned på siden finner du et felt med overskriften "Start en diskusjon om boken". Skriver du inn anmeldelsen din der og lagrer, vil anmeldelsen komme opp i rett diskusjonskategori. Fordelen er da at alle som senere søker opp den boken, vil finne ut at noen (du) har skrevet en omtale av boken, og så kan de klikke seg rett inn og se hva denne "noen" syntes om boken. Og det er jo smart - da forsvinner ikke omtalen din i mengden av innlegg ettersom ukene går!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieAnne Berit GrønbechOddvarGIngeborg GTine SundalTatiana WesserlingDemeterSigrid NygaardRandiSynnøve H Hoelingar hMcHempettPer LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica CarlsenMarit HøvdeLinda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn Christin