Nå har jeg nettopp satt tre bøker etter hverandre tilbake i bokhylla uten foreløpig å legge dem inn, fordi de er for gamle. Det tar tid å legge inn bøkene selv, og alt nå når jeg har kommet til 40, er to lagt inn ved at jeg har skrevet dem inn og to "jukse-lagt til" i en nyere utgave enn den jeg har i hylla. Hvis ingen har et godt motargument, vil jeg bare legge inn de bøkene selv som ikke er søkbare i noen som helst utgave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hadde det samme problemet da jeg skulle legge inn mine bøker, for jeg har mange bøker fra 70 og 80-tallet, og en del enda eldre. Så jeg har tatt bryderiet med å legge inn mange gamle bøker på listene mine. Har scannet inn omslagsbilder og lagt til også. Jeg hadde ikke lyst til å jukse og legge til bøker som ikke helt stemte med mine egne utgaver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Norah, kanskje det er deg jeg har å takk for en del av dem jeg har funnet som det ser ut som noen har lagt inn selv? Jeg skal i hvert fall ta min del av "dugnaden" og legge inn noen av dem jeg ikke finner rett utgave på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, kanskje det... Jeg har iallfall lagt inn ganske mange bøker og omslagsbilder. Syns ikke det er noe morsomt med bøker uten omslag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege