Vet ikke helt hva jeg skal si om denne.. jeg syntes egentli det var ei vanskelig bok å lese - holde tråden. Jeg likte temaet i boka og settinga, men tror jeg må lese den en gang eller to til for å samle den ordentlig;). Helt grei lesing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vanskelig bok å høre på lydbok også, jeg måtte høre en del av sporene flere ganger. Når det kom til stykket syntes jeg også det var en helt OK fortelling, men den grep meg ikke noe spesielt. Faktisk syntes jeg effektene ble for voldsomme. De skulle nok gi følelse til historien, men for meg overdøvde de historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, denne lille komprimerte fortellingen er sofistikert skrevet. Fortellerstemmen skifter, og krever sin leser. Det er nok ei bok som også krever tid og ettertanke. Også interessant å lese skildringen av den forferdelige slave- og kolonitiden i USA. Forøvrig, et omslagsbilde som er en historie i seg selv. Utsøkt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KKirsten LundAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirka