Eg liker lydbøker av same grunn. Eg les alt for seint. Det er lettare å halda konsentrasjonen med ein stemme på øyret. Det er veldig mange gode opplesarar, og eg hugser handlinga betre når eg høyrer den. Dessuten er det så praktisk når ein kan gå, strikke, bake, osv medan ein les!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Selv kan jeg ikke skryte på meg hverken strikking eller baking, men jeg går mye, og i de tilfellene jeg ikke trenger å kommunisere med mange, setter jeg på lydbøker. Det er interessant å merke hvordan en annens tolkning av det skrevne kan nyansere ens egen fortolkning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Når en annens tolkning av det skrevne kan nyansere ens egen fortolkning".... Ja, en ting som er sikkert er at Sverre Anker Ousdal tolker ålen, berggylta og makrellen m.m. mye bedre og på en helt annen måte enn jeg kunne ha klart. Jeg ville nok, helt ærlig, skimmet disse passasjene, og hva ville det da ha blitt igjen?

Tror nok løsningen for meg blir lydbøker i de tilfeller jeg ønsker å bli kjent med en forfatter som jeg normalt ikke orker å gå i gang med. Lydbøker kan her tjene som en innfallsport,for at jeg evt. skal få lyst til å fortsette med forfatterskapet og ikke gå glipp av noe. Og så, hvem vet... jeg har en tendens til å bli glad i og sette pris på det meste... etter hvert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Begynn heller med en forfatter du er kjent med og har sans for! Og velg en lydbok som leses av en skuepiller du liker. Bestiller du deg feriereiser til destinasjoner du gruer deg for? Eller går på konsert med en artist/band du ikke orker å høre på?

Nei, stikk fingeren i jorden, og erkjenn at lydbøker ikke hverken frister eller passer deg. Det viktigste er at du koser deg!

Takk for spennende diskusjon, Hilde.

Kari

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, og tja.. det hender jeg går på noe jeg ikke liker 100 prosent, samt blir med på steder jeg selv ikke ville ha valgt - for å prøve, for å utvide horisonten, men skjønner poenget! Takk det samme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiIngeborg G