Riktig! Jeg også dveler ved sitatene, opplevelsene i de skjønnlitterære bøkene, og når jeg leser de politiske, tenker og tygger jeg til tider på hver setning. Det er jo nettopp dette jeg føler blir borte ved lydbøker -fordi jeg ikke kan gå tilbake, spole hele tiden... Men enig at lydbøker også kan forsterke opplevelsen. Jeg tror aldri jeg ble lest for, husker i hvert fall ikke det. Men selv leste jeg historier fra alle verdens hjørner fra tidlig alder.

Ja, det ligger nok en forklaring i at du elsker radio. Jeg lytter sjelden til radio, men det burde jeg.

Som tidligere sagt, en kombinasjon er nok det beste. Hva som gir en best leseopplevelse der og da, er det viktigste!

PS! I rullegardinmenyen savner jeg rubrikken "har lyttet til" når det dreier seg om lydbøker...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, det er et godt poeng når det gjelder politisk litteratur. Skjønnlitterært må jeg bare tillate meg å flyte litt. Men det hender jeg spoler litt jeg også. Et tips i fb med "rullegardinvalgene": Lag en bokhylle som heter "lydbøker" eller "har lyttet til". - Dog er det viktig å poengtere at valget burde ligge i rullegardinen, nettopp fordi lydbøker ikke skal ha lavere status enn ordinære bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, takk! Gode tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieDolly DuckHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete Aastorp