kanskje hukommelsen min spiller meg et puss, men lurer på om ikke samme setning står et eller annet sted inni boken også. Jeg har nemlig notert samme sitat i min boklogg utenfor nevnet bok, og jeg kan ikke erindre at jeg noensinne har skrevet ned noe fra et omslaget. Hvem vil være den første til å lese boken igjen for å bekrefte eller avkrefte ? ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, dette står inne i boken også. Selvsagt hadde jeg nær sagt.

Det er liksom sitert på omslaget tatt fra inne i boka. Det er plukket ut av de som har laget omslaget, som et 'godt sitat' fra inne i boka, som de sikkert tenkte ville hjelpe å selge boka. Et instant sitat, ferdig valgt ut for deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser bare at de som skal selge boken også har sans for gode sitater, eller? :) Jeg husker da Italo Calvinos bok "Hvis en reisende en vinternatt" kom på norsk. Man begynte faktisk å lese historien på omslaget, for deretter å fortsette på innsiden av coveret, uten stans. Forfatteren snakker direkte til leseren fra utsiden av boken...og han hekter deg fast med en gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ