Philip Roth er en intelligent og unik historieforteller med et tettpakket og fantastisk godt språk. Han skriver grundig og nyansert - her må man være særs oppmerksom! Hans kunnskap om det amerikanske samfunnet i alle dets fasetter - hans historiske bevissthet - er enorm! Roth samler mye informasjon på hver og en side - her finnes lange intrikate setninger - og undertegnede har til tider vanskelig for å svelge unna. Men godt er det!

"Jeg giftet meg med en kommunist" handler om Ira Ringold som faller som offer for heksejakten på kommunister i begynnelsen av 1950-åra. Er man interessert i det amerikanske samfunn, politikk og kultur, herunder McCarthyism, anbefales boka på det sterkeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30